Új, egységesített online oktatási rendszer

ahol egy felületen tanul
az egész iskola

Képzelj el egy online oktatási felületet,

ahol egy helyre lépnek be a tanulók és tanárok minden tananyagért. Használhatod a már bevált oktatási felületeid, de a diákok és a szülők hálásak, mert nem kell százfelé belépkedniük és nem káosz az életük.

Nincs több káosz az iskolai távoktatásban! Nincs több stressz a szülőknek, gyerekeknek! Sok jelszó, sok felületre belépés és káoszos távoktatás. Ahány tanár annyi helyen kell őket megtalálni...idegtépő a szülőnek, a diáknak és a tanárnak egyaránt. Megalkottam rá egy online felületet!

Online Oktatási Rendszer

általános és középiskolák számára

Egységesítettem az iskolai online távoktatást egy letisztult és könnyen kezelhető felületre!
Itt egy helyen tanulhat minden diák. Egy helyen elérhető minden osztály és minden tananyag.
Tehermentesítettük a szülőket, gyerekeket, hogy Te tanítóként csak a tananyag gyártásra fókuszálhass!

Platform bemutatása

Jelentések, statisztikák

Egységes FElület

Egy felületen az egész iskola, összes diákja és tanára, nincs több szülői káosz!

Legnagyobb problémája jelenleg a digitális távoktatásban a szülőknek és a gyereknek van. KÁOSZ az életük, mert ahány tanár annyifelé kell bejelentkezniük: Facebook csoportok, Google Classrom, Redmenta, Classdojo, Skype. stb. Jelszavak tömege, ismeretlen felületek, szétszórt figyelem…stressz. Mi összehoztuk a tanárokat a diákokkal egyetlen átlátható felültre, ahol minden fontos dolog megvan, hogy hatékony legyen az online oktatás.

redmenta, kahoot: használd!

Minden egyéb kedvenc oktatási felületeid is belinkelhető

Tanárként bármelyik eddig használt oktatási felületet be tudsz linkelni a tananyag oldalra, amit egy helyről tudnak elérni a diákok. Használd továbbra is ha kell a Redmenta, Kahoot, Youtube, Facebook, stb. illetve bármilyen más plattformot. Egy helyen az összes linkek, ott ahol kell: a tananyagoknál! No káosz!

kvíz és kérdőívek

Teszteld a diákok tudását többféle kvíztípussal

Az online oktatási rendszerben lehetőség van kvíz hozzáadására így feleslegessé válhat egyéb platformok használata. Állítsd be mennyi idő áll rendelkezésre a kérdéssor megválaszolására. Add meg hányszor lehet kitölteni és minimalizáld a puskázás lehetőségét.

hatékonyság

Nyugodtabb és összeszedettebb szülők és diákok, hatékonyabb tanulás

Az online oktatási rendszer legfőbb előnye, hogy saját kézbe kerül az oktatás, nem más platformokon vannak a leckék egyben, könnyen áttekinthetően és követhetően. A gyerekeknek és a szülőknek óriási stresszt okoz minden tanár link káosza és megjegyzendő felülete. Tedd egyszerűbbé mindenki életét egy összeszedett oktatási rendszerrel..

JEgyzetek

Jegyzeteket írhat a diák a leckékhez

Az online oktatási rendszerben lehetőség van kvíz hozzáadására így feleslegessé válhat egyéb platformok használata. Állítsd be mennyi idő áll rendelkezésre a kérdéssor megválaszolására. Add meg hányszor lehet kitölteni és minimalizáld a puskázás lehetőségét.

hozzászólások

A tanulók hozzászólhatnak a tananyagokhoz

Ez tananyaghoz jó ha lehet kérdezni és azt minden tanuló látja. A hozzászólásokkal ez megoldódott. Minden tanuló látja a feltett kérdést és válaszokat.

Vezessük be az egységesebb online oktatást a Ti iskolátokban is!

online oktatási rendszer

általános és középiskoláknak

Ajánlatkérés

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kérj egyedi árajánlatot! Adataid bizalmasan kezelem.

Legyen iskoládnak is egységes online oktatási rendszere!

A weboldalon sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Scroll to Top