Richter László

webdesigner, online marketing kivitelező,
az Implementor Média alapítója, igényes weboldalak és online tanfolyamok megalkotója,
az implementor.hu és a profikurzus.hu alapítója

A főiskolán marketing szakirányon diplomáztam le. Sok különböző területen kipróbáltam magam, rengeteget tanultam és sok hasznos tapasztalatot szereztem, míg megtaláltam azt, ami igazán közel áll hozzám, amit hittel, szakértelemmel és örömmel tudok csinálni, ez pedig az online marketing és a weboldalak kivitelezése, a webdesign. Imádok alkotni és önmagam ilyen módon kifejezni. Az online marketingben számtalan kreatív terület van, amiben végre megtaláltam azt az alkotói tevékenységet, amit kerestem. A weboldal készítést autodidakta módon sajátítottam el, legfőképpen angol nyelven elérhető különböző forrásokból.

Az online marketing igen széles területén elkezdtem követni a külföldi véleményvezéreket, figyelni a munkásságukat miközben izgatottan próbáltam ki ügyfeleimnél a kintről hozott tudást, ami itthon is zseniálisan működött.

Ahogy fejlődött az iparág, úgy fejlődtem vele én is.  Egyre profibbá akartam válni a legfontosabb területeken (weboldal készítés, seo, facebook, adwords, videó készítés, grafika, stb.), hogy komplett online marketing szolgáltatást tudjak biztosítani az ügyfeleimnek és persze magamnak. A mai napig sokat tanulok és képzem magam, de ez kötelező is ebben az iparágban.

A kivitelezés mellett igény jelentkezett arra, hogy a tudásomat továbbadjam. Ezért elkezdtem oktatni és elindítottam az IMPLEMENTOR élő és online tanfolyamokat, hogy átadjam azt a rengeteg, nemzetközi szinten is versenyképes tudást azoknak, akiket érdekel a weboldal készítés, a weben keresztüli értékesítés, saját maguk kezelik weboldalukat és menedzselik online vállalkozásukat, vagy éppen kezdők és szeretnének megismerkedni a honlapkészítéssel.

Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni, kerékpározni, új helyeket megismerni. Ezenkívül szeretek festeni és persze mindig van valami érdekes és hasznos könyv a közelemben, amit érdemes elolvasni.

Mit jelent az Implementor?

Az implementor szó a képzeletem szüleménye: egy olyan személyt takar, aki saját tudását képes gyakolatba ültetni, dolgokat megvalósítani, illetve a tudását másoknak átadva segíteni, tanítani, mentorálni.

Az implementálni (megvalósítani, gyakorlatba ültetni) illetve az angol implementer (megvalósító, gyakorlatba ültető személy) és a mentor szó összetételéből jött létre az Implementor, aki gyakorlati tudását maga is használja és megvalósítja a dolgokat illetve a tudását megosztja másokkal, őket oktatja, tanítja, mentorálja. 

Az Implementor sokkal több, mint egy szóösszetétel. Ebben a szóban küldetés van! Ami nem áll meg az online marketing és a weboldal készítés területén. Sokkal messzebbre mutat. Inkább már egyfajta életszemléletet, életfilozófiát, gondolkodásmódot és komoly személyiségfejlesztést takar, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megtaláld Te is a saját utad, a valódi hivatásod és elkezdd azt csinálni, azt megvalósítani, amire valóban születtél.

Önmagamba sose sajnáltam befektetni. Sok millió forintot költettem el az évek alatt képzésekre, önfejlesztésre, technikai eszközökre, bővítményekre, szakkönyvekre, és egyéb szoftverekre. Cserébe viszont közelebb kerültem önmagamhoz és piacképes tudást szereztem, amire ma óriási igény van. Ezt a tudást igyekszem átadni Neked is tanfolyamaimon.

A célom mindig is az volt, hogy azt amit csinálok szeretettel és egyre profibban csináljam. Persze mindig van hová fejlődni ezen a területen. Én teszem is ezt ma is őszinte hittel, kitartóan és nagy szeretettel. Tarts velem és indulj el Te is a gyakorlati megvalósítás útján!

Baráti üdvözlettel:

Richter László

saját festmény!

A weboldalon sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Scroll to Top