Szerzői jogok

Szerzői jogi nyilatkozat

A profikurzus.hu weboldal szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal arculata, dizájnja, szövegezése, grafikai elrendezése egyaránt. A honlap képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.

Ez a honlap Richter László EV. és az Implementor Média Kft. szellemi terméke. A szerző engedélye nélkül TILOS az oldalon található szöveges, képi tartalom illetve design másolása, átvétele, nagy terjedelmű közlése, idézése bármilyen formában, legyen az offline (pl. nyomtatott sajtó, szórólap, könyv vagy bármely nyomtatott médium, kiadvány) vagy online (weboldal, blog, webáruház, vagy bármilyen interneten elérhető, letölthető) megjelenés. Ennek figyelmen kívül hagyása esetén a másolás és átvétel díjköteles.

A szerzői jog megsértése esetén fizetendő kötbér

Amennyiben ezen honlap tartalmát harmadik személyek honlapján vagy offline anyagaiban bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 700.000 Ft összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel 100 karakternél, vagy letölthető tartalom esetében 20%-nál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szöveges tartalmunkat. A másolás, átvétel érvényes az weboldalon található szófordulatokra és kisebb mikroelemeire is. 

A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1.500.000 Ft kötbért érvényesítünk.

A másolással, a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan tartalom átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

Az engedély nélküli másolás bizonyítására az átvételről közjegyzői tartalomtanúsítás készül, mely közokiratnak minősül, így a bíróságon bizonyító erejű. A közjegyzői tartalomtanúsítás költségét a kötbérrel együtt áthárítjuk a jogtalan felhasználóra.

A felhasználó az oldal használatával elfogadja jelen nyilatkozatot. A jelen feltételek tudomásul vételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető vállalkozás székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

A weboldalon sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Scroll to Top